ANGHINARE A LA BARIGOULE

CHEFAL ROSU CU CONFIT DE FENICUL

CHEFAL ROSU A LA NICOISE

COLOMBO DE PIEPT DE PUI

CURRY DE CREVETI 

JAMBON DE PORC IN SOS DE CIDRU

LINTE OTTOLENGHI STYLE

PASTE CU CREVETI SI MAZARE

PASTE CU SOMON SI BROCCOLI 

PUI CU FENICUL IN STIL TUNISIAN

PUI CU SPARANGHEL SI OREZ BASMATI

PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

SANDWICH CU BRINZA DE CAPRA,MIERE SI NUCI

SPAGHETTI CU SCOICI ,ROSII SI LEUSTEAN

TAJINE CU CHIFTELUTE DE MIEL SI VINATA

TAJINE DE PUI CU MASLINE VERZI SI CONFIT DE LAMIIE

TAJINE DE COD NEGRU SI FENICUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Translate »