Brinza de duminica -L’Enrobé

20246586509_6dce090148_z

un post scurt despre brinza,asa ,ca  dupa vacanta  🙂 .cum activitatile uzuale au fost reluate de peste o saptamina ,am zis ca ar fi cazul sa incep si cu prezentarea de brinzeturi de pe blog .este vorba nu despre o brinza AOP, ci de una ordinara ,am putea spune,abordabila in piete ,in magazine specializate in  vinzarea de brinzeturi cit si in unele spatii comerciale.este vorba de l’enrobé,o brinza de capra obtinuta din lapte integral ,pasteurizat si invelita in fructe uscate,piper,paprika sau ierburi amestecate cu  nuci macinate.in cazul de azi invelisul este din agrise rosii si stafide aurii ,iar gustul ,desigur,divin :). fanii gustului dulce-sarat vor fi incintati sa o cunoasca ,sint sigura ! brinza de fata este fabricata in regiunea aquitaine din franta si are  o consistenta moale ,cu o greutate de cca 60-80 gr.se asorteaza perfect cu un rosé de provence ,in cadrul desertului.si gata si postul post-vacanta,va urez o saptamina frumoasa ,cu soare,dar soare domol! 🙂 à la prochaine! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *