Radis à la croque au sel sau cel mai simplu antreu din lume :)

zilele trecute,pe cind ma pregateam pentru a primi citiva invitati la masa ,mi-am amintit ca in primul an de scoala ,fiul nostru  avea teste la scoala cu alcatuirea meniului.mai precis avea precizat numele a diverse feluri si el trebuia sa le incadreze ca moment al mesei :antreu,fel principal,desert.cam greu sa treci de la meniuri romanesti la cele frantuzesti,de unde si unele greseli aparute 🙂 . odata cu implementarea aproape zilnica a mincatului la cantina,denumirile clasicelor bucatariei franceze ,dar si destule feluri “fusion” au intrat in vocabularul sau.asa ca azi va prezint una din greseli 🙂 ,ridichile crocante cu sare,un antreu de sezon,f. usor de pregatit si placut.acest fel nu presupune nimic mai mult decit a cumpara ridichi de calitate,de a le spala,usca,taia in doua (trei,patru,felii,cum va place) si de a le presara cu fleur de sel  (de preferat) sau cu sare mare  in momentul servirii si de a le servi drept antreu ,alaturi de alte felii sau bastonase de legume crude ,alune,fistic,naut crocant.vacanta placuta va urez in continuare,doar e abia 2 mai,nu ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *