CURMALE INVELITE IN JAMBON SI UN 2014 FERICIT! (BACON WRAPPED DATES AND A HAPPY 2014!)


11662207015_03d86c3859_c

dragii mei ,iata-ne ajunsi si la capatul unui alt an ,care s-a scurs cu o repeziciune fantastica,intesat cu bune si rele deopotriva.eu ii multumesc pentru tot ce mi-a oferit ,bun sau mai putin bun,sint experiente de viata deopotriva 🙂  si imi indrept gindurile  cu speranta catre 2014.nu am mari rezolutii pentru el,imi doresc sanatate pentru mine si pentru ai mei,caci stiu ca asta e baza implinirii tuturor celorlalte proiecte/dorinte .asta va doresc si voua,sa fiti sanatosi, frumosi si curati in inimi si sa aveti un an 2014 exceptional de bun!
pentru aceasta ultima zi a anului v-am pregatit o reteta usor de realizat(cum sint toate pe acest blog,dealtfel 🙂 ),din categoria cunoscutelor amuse bouches sau amuse gueuls,bucatele de mincare de cite texturi ,savori  si culori va puteti imagina,exact cit o gura numai,servite cu un aperitiv sau un cocktail.

am pregatit pentru acest post curmale invelite in jambon.tehnica simpla,durata scurta:printr-o incizie longitudinala a curmalei indepartam simburele,apoi invelim curmala intr-o fisie de jambon (am folosit un jambon de bayonne ).punem curmalele invelite intr-un vas termorezistent si le dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius pentru 5-7 minute.

de aici incolo,creativitatea noastra poate intra in joc,curmala putind fi umpluta inainte de coacere,ba cu o migdala,ba cu o bucatica de brinza cu mucegai,ba cu amindoua.asta depinde de timpul avut la dispozitie si ingredientele pe care le aveti la indemina.enjoy!

acesta este ultimul post din acest an,sa vedem cu bine in 2014,

LA MULTI ANI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *