FOOD REVOLUTION DAY & SOME GNOCCHI ON THE TABLE

food revolution day azi.cum anul trecut i-am adus prinosul acestei zile  aici,continui si anul acesta,la ceas de seara, cu o reteta simpla de tot,ce se poate realiza repede si servi drept prinz sau cina .

ingredientele sint cheia succesului ,ele trebuie sa fie proaspete  si de buna calitate.pentru trei persoane avem nevoie de urmatoarele cantitati:

500 grame gnocchi proaspeti,
3-4 felii de prosciutto crudo,taiat in fisii ,
300 grame de ciuperci champignon,feliate fin,
o ceapa mica,tocata fin,
200 grame emmentaler razuit,
2 linguri ulei de masline,piper negru proaspat risnit,
frunzulite proaspete de oregano.

incingeti cele doua linguri de ulei si perpeliti in ele,la foc moale,ciupercile  cu sunca si ceapa.cind sint gatite,adaugati si gnocchi,pe care ii tot invirtiti in tigaie pret de vreo 3 minute,timp in care asezonati totul cu piper proaspat macinat.dupa care adaugati cca 100 ml de apa,puneti un capac  si lasati sa se amestece aromele acolo pret de 5 minute.scoateti capacul si adaugati frunzulitele de oregano.serviti cald,presarat cu emmentaler sau parmezan.
pofta buna!enjoy si nu uitati,mincati sanatos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *