LA MULTI ANI ! HAPPY NEW YEAR ! BONNE ANNEE!

penultima zi a anului se apropie de final,o singura zi ne mai desparte de 2013…daca ar fi sa fac un bilant,am avut de toate in 2012 : bune,foarte bune,rele,foarte rele,reparabile si ireparabile…mda,am avut pierderi ireparabile in plan personal,dintre cele mai mari…dar am supravietuit ,am imperioase motive sa o fac.
si a supravietuit si blogul,care a fost neglijat,in care am postat cel mai putin de cind  exista.nu,nu m-am razbunat pe el,dar mi-a fost “indiferent” o vreme,am fost ” mai tacuta”,cazuta prada neputintei.treaba pentru care as vrea sa ma iertati,voi cei care imi calcati pragul si poate aveati alte asteptari si dorinte .
pentru 2013 sper sa revin,nu in forta,dar macar la un nivel mediu:e o rezolutie!:)
tin sa va multumesc pentru toate vizitele si comentariile voastre,pentru cuvintele frumoase si calde,pentru sustinere .
 va urez un 2013 plin de culoare,voiosie ,sanatate pentru voi si familiile voastre ,impliniri in plan personal si profesional,prosperitate !

LA MULTI ANI!I WISH YOU A HAPPY NEW YEAR!BONNE ANNEE A TOUS!

11 comments on “LA MULTI ANI ! HAPPY NEW YEAR ! BONNE ANNEE!”

  1. Draga mea, pentru mine esti un exemplu de vointa, tarie si putere. Iti doresc ca anul care vine sa fie mai bun si mai frumos. Sa fiti sanatosi si sa bucurati de ceea ce aveti mai de pret, fiul vostru. La multi ani!

  2. Trecem prin multe incercari in decursul unui an. Uneori avem norocul sa fie un an bun, alteori, din pacate, viata e foarte grea. Imi pare rau ca nu am stiut de greutatile tale. Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume. Sa ai parte de un an incarcat cu bucurii si de dragostea celor din jurul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Translate »