SPARANGHEL ALB INFASURAT IN PROSCIUTTO (WHITE ASPARAGUS WRAPPED IN PROSCIUTTO )

o postare mai mult cu flori, dupa cum  bine observati,dar la baza borcanului sustinator de miracole roz si parfumate din natura,avem totusi si o farfurie in care se afla un excelent  antreu cald de sezon,foarte usor de realizat,un mic miracol si el,la rindu-i,dar pentru papilele gustative,de asta data.

ingrediente pentru 3 persoane:
10 tije de sparanghel alb,
10 felii de prosciutto crudo,
1/2 lingurita de sare .

turnam apa intr-o oala potrivita ,ii adaugam 1/2 lingurita de sare si o punem la fiert. cind apa clocoteste  plasam tijele de sparanghel in ea si le lasam,in functie de grosime,4-8minute.le scoatem si le racim cu apa de la robinet,sau apa cu gheata(daca avem la indemina),apoi le scurgem .invelim fiecare tija in prosciutto si apoi le plasam pe toate intr-o tava tapetata cu hirtie de copt pe care o dam la cuptor,functia grill,8-10 minute,pina cind sunca se rumeneste si devine crocanta.servim cald,cu un vin care va place,eu am ales un bordeaux alb,baron la rose,pofta buna si o duminica placuta in continuare!:)

8 thoughts on “SPARANGHEL ALB INFASURAT IN PROSCIUTTO (WHITE ASPARAGUS WRAPPED IN PROSCIUTTO )

 1. Emily

  nu stiu cum se face ca nimeresc la fix 😉 a venit Mister cu o legatura de sparaghel proaspat si pe cuvant ca nu stiam ce sa fac cu el 🙂
  Superbi trandafirii! Asa rozalii si delicati … te duc cu gandul la vara, la gradina, la soare ♥
  Te pup draga mea!

  Reply
 2. Ana Voicu

  Felicitari! Arata delicios, abia astept sa incerc si eu reteta!

  PS: o intrebare am, cum reusesti sa faci niste fotografii asa de luminoase? e doar lumina naturala sau folosesti si alta sursa?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *