STIR FRY DE PIEPT DE PUI CU ZUCCHINI(CHICKEN BREAST &ZUCCHINI STIR FRY)

uneori cred ca ar trebui sa adaug printre etichetele mele si titlul “incropeli”,pentru toate mesele preparate in 10-15 minute, sub presiunea timpului ,a asteptarii celor din jur,a foamei.normal ca astea sint momentele cind fac absolut cele mai simple mincaruri,mai sarace in continut de elemente si arome,dar pentru care primesc mereu aceleasi multumiri si apecieri:”sarut’mina pentru masa!” ,”ce bun a fost!” ca si pentru unele mesele elaborate,gindite si pregatite din timp,cu migala .

in cazul de fata m-am napustit asupra a 3 fileuri de piept de pui ,pe care le-am taiat cuburi de cca 2/2 cm le-am condimentat cu sare, piper si o lingurita cu virf de cimbru uscat .si le-am rumenit in doua linguri de ulei de masline cca 4 minute,in wok,intorcindu-le pe toate partile.peste ele am adaugat apoi 2 zucchini,taiati semiluna si i-am perpelit si pe ei cca 3 minute.au ramas crocanti,dulci,aromati.
am servit totul cu niste orez basmati fiert simplu,ramas din ziua precedenta.asta asa,conform principiului celor “n” R ,care stiu ca avea notiunea de reciclare asezata la loc de cinste,nu?:)orezul se preteaza de multe ori la reciclare,in cazul ca ati fiert mai mult ,ca mine.pofta buna!
enjoy!

13 thoughts on “STIR FRY DE PIEPT DE PUI CU ZUCCHINI(CHICKEN BREAST &ZUCCHINI STIR FRY)

  1. Alex

    Super reteta ta…asa cum imi place mie: super delicios si super rapid.
    Stiu ce le fac la ai mei la pranz. Multumesc Simona !!!

    Reply
  2. Angie

    Urmaresc blogul tau de mai bine de un an desi nu am postat un comentariu niciodata. Pozele arata fantastic, retele la fel.
    Also admir perseverenta de a traduce titlul retelelor in Engleza, desi de multe ori traducerea nu este corecta. De exemplu, traducerea corecta pentru piept de pui este "chicken breast" si nu "breast chicken". O alta reteta a ta era pentru ton daca

    Reply
  3. Apa.Faina.Sare.

    chiar e simplu de facut si gustos. e o idee excelenta pt momentele cand ai nevoie de mancare calda, dar nu ai chef sa stai sa gatesti.
    se apropie vara, nu? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *