PIEPT DE PUI LA GRATAR CU SALSA DE LEGUME( CHICKEN BREAST BARBECUE WITH VEGETABLES SALSA)

foame mare dupa mersul asta la cumparaturi ,mon cher! si nici inspiratiunea nu prea vrea sa se arate cind hipoglicemia-i cit casa,nu?cam in punctul asta eram noi simbata dupa-amiaza, iar eu in ipostaza celui delegat sa rezolve problema fara preget si neintirziat.asa ca am pus mina pe una-alta ,instinctual si am incropit un prinz in vreo 10 minute mari si late care chiar a avut succes.sa fi fost numai foamea de vina?
ingrediente pentru 3 persoane:
3 fileuri din piept de pui,medii,
3 rosii ,
1 castravete,
1 ceapa alba,mica,
1 avocado ,
sucul unei lamii,
1 lingurita de cimbru uscat,
sare ,piper,dupa gust.
fileurile de pui ,asezonate cu sare ,piper si cimbru se plaseaza pe gratarul incins pentru cca 3 minute pe o parte si 3 pe cealalta,in functie de grosime.
legumele,spalate si uscate,le taiem cuburi mici.ceapa o tocam marunt,iar avocado il taiem in doua pe lung,scoatem simburele si pe fiecare jumatate trasam cu cutitul meridiane si paralele,vor rezulta niste cubulete numai bune de scobit cu o lingurita.amestecam toate cubuletele,le asezonam cu sare,piper si lamiie.servim aceasta salsa cu gratarul de pui,pofta buna!:)
enjoy!
trimit acest post catre Qbebe ,care lanseaza o campanie pentru mincare sanatoasa pentru copii, mamici ce alapteaza si viitoare mamici,un proiect in care sint sprijiniti de dr. nutritionist Mihaela Bilic,cu specificarea ca reteta mea se adreseaza viitoarelor mamici.:)

20 comments on “PIEPT DE PUI LA GRATAR CU SALSA DE LEGUME( CHICKEN BREAST BARBECUE WITH VEGETABLES SALSA)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Translate »