PASTE CU SCOICI SAINT JACQUES(FUSILLI WITH SCALLOPS)
cu un gust rafinat si delicat ,dispunind de calitati nutritionale excelente(acizi grasi omega 3,vitamina b12,minerale, precum fosfor si seleniu ,dar si un aport caloric lejer , de 88 kcalorii/100 grame),plusind cu un aspect fascinant al cochiliei,scoicile saint jacques( sau scallops in limba engleza) se pot gati in foarte multe feluri,de la simple frigarui in compania altor fructe de mare pina la alaturarea de foie gras si hribi,de exemplu.dar tot atit de bine se pot consuma si crude ,intr-un inconfundabil carpaccio asezonat cu zeama de lime.sau le putem intilni intr-un crumble sau clafoutis sau chiar in compania unor legume cum ar fi andiva,sfecla rosie ,prazul.versatilitatea e un atribut al lor.insa el nu ar exista fara de cei care initiaza experimentul in fata masinii de gatit.
Now thats one heck of a plate, gorgeous in color and flavors, scallops are my all time favorite shellfish! NICE JOB!
Mmm, bune tare!!Cu scoici formeaza o combinatie perfecta!Pup!
Ce bine arata!! Felicitari pentru realizare!
Arata demential.
Reteta asta imi suna a provocare 🙂
Daca o sa vreau o reteta de peste sau fructe de mare, doar de la tine ma voi inspira. Toate arata minunat!!! La multi ani de ziua femeii!
mmmm….bun ! 🙂
Scoicile astea sunt preferatele mele! Maxim imi plac!
mi piace il tuo blog 🙂 splendide ricette e ti seguo con piacere 🙂 se ti va passa da me anche se sono alle prime armi 🙂 ciao 🙂