"DULCE DE IUTE" DE LA RADU POPOVICI


lunea nu trebuie sa fie o zi trista,neaparat…mai ales ca am aflat dis-de dimineata faptul ca viata noastra poate deveni una”picanta” (si ma refer strict la acea zona a ei legata de preparatul si consumul mincarii) datorita unei initiative salutare a unuia din cei mai pregatiti oameni in domeniul culinar de la noi,cel pe care l-am auzit prima data vorbind despre conceptul de homo culinarius ,RADU POPOVICI.cunoscut voua datorita retetelor de pe tot mapamondul cit si a unor adevarate documentare despre bucatariile lumii,prezentate pe blogul “RETELE LUI RADU” cit si emisiunilor televizate de la brava tv ,kanal d, etc.,Radu vine azi sa ne prezinte citeva condimente produse de el si destinate desfacerii pe piata ,adica noua.

rod al unor experimente de se intind pe parcursul a aproape doi ani,condimentele pot intra in compozitia preparatelor noastre cu carne sau legume ,nu contin colorant,conservanti,potentiatori de arome,gelatina,glutamati ,ingrosatori,gluten,emulsifianti,ele fiind prelucrate din ingrediente alese cu grija si de provenienta cunoscuta,producatorul propunindu-si calitate,nu cantitate.
si daca am reusit sa va stirnesc curiozitatea,mai multe amanunte puteti afla pe site-ul specializat in prezentarea si comercializarea acestor produse,”DULCE DE IUTE“,pe care daca il accesati veti descoperi ca adaposteste deja un concurs!mult succes!

One thought on “"DULCE DE IUTE" DE LA RADU POPOVICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *