CARTOFI DULCI LA CUPTOR (BAKED SWEET POTATOES )
daca tot s-a schimbat ora,azi am putea sari peste micul dejun si am putea incepe direct cu o gustare de pomina,inchinata toamnei.si daca tot sintem axati pe tonuri de portocaliu din cauza dovleacului sarbatorit miine peste ocean,dar si la noi cite putin(macar de dragul de a scobi si de a ne juca cu el impreuna cu cei mai mici din preajma noastra),sa trecem la cartofi dulci,aceste minunatii nutritive (contin vitamina a, c, b6, mangan , cupru, fibre, potasiu, fier ), pe care nu e rau sa le avem pe masa noastra,macar din cind in cind.de cind i-am descoperit,i-am folosit in supe,piureuri,la gratar,in unele salate.ieri i-am gatit dupa o reteta citita acum ceva vreme pe good food si recunosc cu mina pe inima,mi-au fost tare pe plac:locul unu in top,ramine rezervat pina la urmatoarea experienta “portocalie ” si dulce…
Frumosi si sanatosi! Arata impecabil fotografia, ca de obicei. Pregatesc si eu azi 🙂 O zi frumoasa!
Ce bine arata.Iubesc cartofii dulci…
ce pofta mi-ai facut,mai ales ca au si harissa!
arata minunat! trebuie sa-i fac si eu! :*
N-am mancat niciodata cartofi dulci. Ai tai sunt tare tentanti.
great and healthier idea! love them!
This comment has been removed by a blog administrator.
Ce frumusete!!!Sunt tare deliciosi!Pup!
Arata delicios, facem.
n-am mancat niciodata, daca iti poti imagina asa ceva :)). trebuie incercat, ca prea frumos vorbesti despre ei :))
am mancat o singura data,mai demult, la un thanksgiving,sub forma de piure,dar nu m-au dat pe spate sa zic asa.fiind si scumpi nu i-am mai incercat.Dar varianta asta a ta as incerca-o.
Ce culoare frumoasa au cartofii astia! Sunt foarte decorativi dar si buni!
Minunati! Nu ma mai satur de ei!
Love sweet potatoes! They very hard to find in this country, but looking at this brings me back memories of when I was in USA. This would be a great side dish to baked chicken.
Have a wonderful day.
aseara la cina am facut cartofi dulci a la Simona. FFFFFF buni! Multumim de reteta!
ce culoare frumoasa !!!! … cred ca au fost deliciosi ;)….
asta e prima data cand intru la tine pe blog si reteta asta cred k o voi face chiar saptamana aceasta..doar ca nu stiu ce este harissa?..daca ma poti ajuta cu o mica explicatie..mersi:D