SARDINE "A LA MOUTARDE" (SAU SIMPLU,SARDINE CU MUSTAR)

buna seara si bine v-am gasit!nu-i asa ca am venit la timp cu cina? deja va prezentasem multiplele beneficii ale consumului de sardine aici,acum vin sa-mi intaresc spusele cu o noua reteta,pe cit de rapida pe atit de usoara si delicioasa.si o intrebare,tot pentru voi,va plac sardinele crocante?:)

ingrediente pentru 3 persoane:

9 sardine proaspete,
1 lingura de mustar,
1/2 lingurita de piper negru,macinat,
cca 150 grame de faina de griu,
1 lamiie ,felii,
1 buchet mic de patrunjel,
ulei pentru prajit(eu am folosi de masline).
sardinele proaspete,spalate si zvintate se “cremuiesc” cu mustar pe o parte si pe cealalta,cu degetele sau cu o pensula,se tavalesc prin faina amestecata cu piperul,dupa care se prajesc in uleiul incins intr-o tigaie antiaderenta cca 9 minute(5minute pe o parte si 4 minute pe cealalta) ,pina devin rumene.
se scurg de surplusul de ulei pe hirtie absorbanta de bucatarie si se servesc cu felii de lamiie si patrunjel.
enjoy!

9 comments on “SARDINE "A LA MOUTARDE" (SAU SIMPLU,SARDINE CU MUSTAR)”

  1. cred ca le gasesti proaspete acolo si asta conteaza mult. aici nu am vazut . am mancat odata in portugalia pe malul oceanului , a fost un deliciu. puup

  2. Cat de bine arata!!! De o buna bucata de timp am inceput sa mananc foarte mult peste asa ca siguuuur le incerc cand prind niste sardine frumoase.
    Pup si felicitari pentru poza!! Superba!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Translate »