SALATA DE SFECLA ROSIE SI BROCCOLI ( BEETROOT AND BROCCOLI SALAD )


luna aceasta aproape ca a zburat si eu am prezentat o singura salata , desi nu a fost zi lasata de la CEL de sus in care sa nu fac una.dar cum asta se intimpla la ceas de seara ,cind lumina nu este cel mai bun prieten al aparatului meu batrin si obosit,salatele ramin neconsemnate fotografic si pier in negura uitarii…ce-i drept mai toate sint cu foi verzi,arareori rosii,ar fi si monoton din punct de vedere cromatic sa va inghesui cu ele.:)
salata de azi… e “inventata”ieri(daca nu va mai fi inventat-o cineva inainte sau intre timp,lucrul acesta nu l-am cercetat ca nu am avut nici timp ,nici curiozitate!),azi deja asternuta pe hirtie si oferita privilor celor iubitori de sfecla rosie si broccoli,mie imi plac toate legumele,nu fac mofturi,asa ca le scot pe masa si incep sa le combin .
ingrediente:
2 sfecle coapte, taiate cuburi,
1 broccoli mic,de cca 200 grame,oparit 3 minute in apa clocotita cu sare,desfacut in buchetele mici,
1 lingura de ulei de masline,
zeama unei lamii,
sare,piper proaspat risnit,dupa gust.
se amesteca componentele dressingului ,energic,cu un mic tel sau cu furculita si se toarna uniform peste legumele amestecate intr-o salatiera.se lasa la rece 15-20 minute si apoi se poate servi cu carne fripta de porc ,vita sau pui.
enjoy!

7 comments on “SALATA DE SFECLA ROSIE SI BROCCOLI ( BEETROOT AND BROCCOLI SALAD )”

  1. Si mie imi plac legumele, dar brocoli si sfecla rosie sunt in top. culoare, sanatate, gust… ca sa nu mai spunem ca salata asta se face asa de rapid! excelenta idee pt cina de azi, ca am luat ieri un broccoli grasut din piata, iar sfecla am de la tara.
    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si inspiratie, Simona,ca tare frumos si bune tot ce faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Translate »