COTLETE DE PORC IN SOS DE MUSTAR (PORK CHOPS IN MUSTARD SAUCE)

ei,sa nu ma certati ca vin iar cu porcul,e week-end,e timpul pentru o “indulgenta”,care in pofida faptului ca are ceva bagaj caloric trebuie musai incercata,are un sos delicios.ca daca nu o laud eu atunci cine?:)asadar ,dupa peste si iar peste si chiar o salata,sa vina …maria-sa porcul!

ana,ma auzi?:)
ingrediente pentru 3 persoane:
3 cotlete de porc,
3 linguri de mustar ,
3 linguri de smintina,
1lingura de unt,
1 buchet mic de patrunjel,tocat,
sare,piper dupa gust.
asezonam cotletele cu sare si piper ,apoi,intr-o tigaie antiaderenta le rumenim in unt,pe o parte si pe cealalta.desfacem mustarul in 200 ml apa calda si il turnam peste cotletele rumenite,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc moderat 20 minute.retragem carnea din tigaie si o pastram la cald,adaugam smintina,omogenizam si aducem la fierbere sosul obtinut,asezonam inca o data cu piper daca e nevoie ,readucem carnea in tigaie si mai lasam 5 minute sa fiarba.la sfirsit adaugam patrunjelul tocat.
servim cu ceva din clasa amidonurilor,eu am ales cartofii fierti,simpli,pe care i-am “miruit” cu ceva sos.optional,puteti adauga si putin ardei iute pisat,nota obtinuta va fi una si mai atragatoare!
enjoy!

3 thoughts on “COTLETE DE PORC IN SOS DE MUSTAR (PORK CHOPS IN MUSTARD SAUCE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *