SALATA DE SFECLA ROSIE SI AVOCADO(BEETROOT AND AVOCADO SALAD)


iata si una din salatele pe care le-am nascocit sa insoteasca niste carne porc ,trasa la tigaie ,rumenita pe ambele parti , inabusita apoi vreo 30 minute la oala sub presiune in ceva vin,cu cimbru si usturoi.asta asa,sa va fac pofta ,voua cititorilor mei care maninca porc…aveam de multa vreme in gind sa fac o salata de sfecla cu dressing de tahina si patrunjel ,dar am spus pas,intuitia mi-a spus porc= incompatibil tahina.acum,nu stiu ce sa zic,nu am studiat problema,voi ce parere aveti?

si cum citeva fructe de avocado asteptau cuminti folosirea, am zis ca in loc de ulei sau tahina sa le folosim pe ele ,supranumitele ,dupa cum bine stiti ,unt vegetal.
ingrediente pentru 4 persoane:
4 sfecle rosii medii,coapte ,
2 avocado,
1 lime,
1 lamiie,
sare,piper dupa gust.
sfeclele coapte,racite,se curata de coaja si se taie cuburi,la fel si avocado(se taie in 2 ,se scoate simburele si cu cutitul ii cadrilam miezul , scobind apoi cuburile rezultate cu o lingurita).cuburile le dispunem intr-o farfurie dupa imaginatie si risnim piper proaspat pe ele,apoi cu sucul de lime amestecat cu sare asezonam avocado,iar cu cel de lamiie,amestecat si el cu sare,dupa gust,asezonam sfecla.lasam in frigider salata pentru macar 1/2 de ora si o putem servi!
enjoy!

6 thoughts on “SALATA DE SFECLA ROSIE SI AVOCADO(BEETROOT AND AVOCADO SALAD)

  1. Delicioasa

    Ador sfecla si imi place tare mult salata ta. O voi incerca sigur. Cred ca o voi savura simpla, poate cu niste seminte presarate deasupra.
    O zi frumoasa!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *