SALATA DE BROCCOLI SI MORCOV (BROCCOLI&CARROT SALAD)


ne grabim spre gradinita si serviciu dar nu plecam pina nu va lasam o salata “pe masa”,pe care o puteti combina in fel si chip la prinz sau cina,noi am rontait-o intr-o dupa-amiaza nouroasa ,care ne-a domolit cheful de duca ce ne framinta de obicei si ne-a dedat la cele”casnice”adica chef de bucatareala si mincare. si cum cu caloriile ducem o lupta precum iuda cu “sinele”,am recurs la salata de fata,spre a da de treaba falcilor si burtii…ingrediente pentru 3 persoane:

3 morcovi,curatati si facuti in fisii subtiri cu curatitorul de legume,
1/3 de broccoli,desfacut in buchetele mici-mici,
1 buchet de cepsoara,tocat marunt,
dressing:2 -3 linguri ulei de masline,
1-2 linguri de otet alb din vin,eu am folosit o varianta aromata cu rozmarin si cimbru,
sare,piper proaspat risnit,dupa gust.
se omogenizeaza componentele dressing-ului si se toarna peste legumele amestecate,dupa care lasam la rece salata 15-20 minute,apoi o putem servi.
pofta buna si incercati-o cit de curind(si de des!), e o salata incarcata de fibre,vitamine,minerale si multipli nutrienti cu proprietati anticancerigene dovedite!

18 thoughts on “SALATA DE BROCCOLI SI MORCOV (BROCCOLI&CARROT SALAD)

  1. sarah

    faina salata.la cat de cald e la mine salata este mancare pe care eu as servi-o.dar sotul are alte pareri ca deh la volumul lui o salata nu se simte.

    Reply
  2. Pingback: Salata cu broccoli - Cooking with my soulCooking with my soul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *