Bine v-am regasit,vreau sa sarbatorim reintoarcerea cu un pahar de Mojito ! si asta pentru ca aici e in general cald si frumos,lumea merge la plajele din jur,iar bautura asta m-a stirnit de cind mi-am plimbat talpile prin nisipul lor.azi e mai noros,soarele abia mijeste ,astfel, am gasit timpul propice pentru a va saluta si a va ura toate cele bune si a va marturisi ca mi-a fost dor de voi si de tot acest freamat virtual cum nu mi-am inchipuit ca s-ar putea.

va multumesc mult pentru mesajele si urarile pline de caldura pe care mi le-ati transmis aici,pe facebook sau pe e-mail,sunteti fantastici,m-ati lasat de multe ori ori prada celor mai profunde emotii!

in ceea ce priveste Mojito,recunosc,am trisat…am imbunatatit doar un Bacardi mojito classic cu gheata,felii de lime si menta.merge si asa,sa stiti!
cheers!

ENJOY!

16 comments on “MOJITO”

  1. My oldest son loves these… boy does this one look awesome new camera? Fabulous shot here… must be the atmosphere… welcome back dear friend… happiness to you as always xoxo!

  2. Bine ai revenit. Ma bucur pentru voi si in special pentru Iepu ca incepe acolo o viata noua. Sper sa se adapteze repede. M-am servit si eu din mojito, arata bine. Te pup.

  3. ce conspiratie! Pansy mi-a oferit si mie unul, iar daca seamana cu asta oferit de tine, sigur cedez nervos si ma destind si eu cand o sa ma vad cu ea, Yafa si Naina! O sa ne gandim la tine mult si o sa ne dorim sa ne vedem si cu tine. Cine stie, poate se implineste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Translate »