SALATA CU AVOCADO,TULPINI DE TELINA SI ARDEI(AVOCADO,CELERY AND PEPPERS SALAD)


daca va plac salatele crocante,astazi va pot prezenta una nascocita intr-una din diminetile acestei saptamini ce tocmai o finalizam.am incropit-o la iuteala pentru un mic dejun format dintr-un ou-ochi si o feliuta de mozzarella si care ,asezate in farfurie mi-au dat o puternica senzatie de …golas.aveam niste avocado pirguit in camara si cind am deschis usa frigiderului sa vad cu ce as putea sa-l imprietenesc,surpriza:nici o frunza ,nici o rosie,doar citeva tulpini de telina si citiva ardei capia…nu am de ales,smulg 2 tulpini de telina din buchet si iau si un ardei,fie ce-o fi,ceva trebuie sa iasa ,nu?

ingrediente:
1 avocado,curatat de coaja,taiat cuburi,
2 tulpini de telina,taiate julien,
1 ardei capia ,julienat si el,
suc de la 1/2 lamiie,1 lingura ulei de masline,sare,piper-amestecate bine ,pt.dressing.
amestecam legumele taiate,adaugam dressing-ul si mai amestecam o data.lasam citeva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.
cred ca merge foarte bine si o ceapa verde,dar cum nu am avut ,ramine doar o sugestie pentru alta data…
enjoy!

14 comments on “SALATA CU AVOCADO,TULPINI DE TELINA SI ARDEI(AVOCADO,CELERY AND PEPPERS SALAD)”

  1. Sunt fascinata de salatele tale, toate arata superb, te imbie de la prima privire, sunt elegante si originale! Felicitari din toata inima!

  2. simplu si frumos, sanatos desigur- salatele tale sunt intotdeauna deosebite!- mi-a placut raspunsul tau cu bunica, mamuka mea ar zice ceva similar, un fel de “cu chita si slanina, teti tirfa-i gospodina!”- da asa-i la noi acum cu globalizarea!

  3. Alison, this salad sounds wonderful. Its colors are instantly appealing and make one want to have a bite if not a bowl of your creation. I really like this. I hope you have a wonderful day. Blessings…Mary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Translate »