CUBURI DE CIOCOLATA ALBA &MARSHMALLOW(WHITE CHOCOLATE &MARSHMALLOW CUBES)


iata si postarea mea dedicata dulcei romanii,initiativa mihaelei,gazduita a treia oara consecutiv in dulcele tirg al iesilor ,de asta data de miha-dulciuri fel de fel.ingredientul ales,lesne de banuit:ciocolata,pe care miha o minuieste in fel si chip,stirnindu-ne pofta de “ceva dulce”.la fel de simplu ii este sa ne stirneasca salivarele si cu retetele celelalte,pentru felurile principale ale mesei ,cu nimic mai prejos,vrednica moldoveanca noastra!:)

eu am pregatit ceva simplu de tot,chiar in aceasta dupa-amiaza,pe ultima suta de metri ,nu am avut timp si nici nu am vrut a lipsi de la provocare…
ingrediente:
350 grame ciocolata alba,
150 grame de marshmallow.
ciocolata alba,rupta bucatele se pune intr-un castron si castronul intr-un vas cu apa,la foc mic.amestecam din cind in cind pina la topirea ciocolatei ,moment cind scoatem castronul din apa.intr-o forma de tort de 20cm,tapetata cu folie alimentara,am rasturnat bucatile de marshmallow,le-am uniformizat cit de cit si deasupra lor am rasturnat ciocolata topita,am nivelat putin si am lasat cca o ora pe geamul deschis al bucatariei,pina la intarire.vara lasati acelasi in timp in congelator produsul.dupa care am taiat cuburi cu un cutit fierbinte si le- am servit unor domnisoare amatoare de ambele ingrediente.
enjoy!

22 comments on “CUBURI DE CIOCOLATA ALBA &MARSHMALLOW(WHITE CHOCOLATE &MARSHMALLOW CUBES)”

  1. Ma alatur Elenei, arata fabulos si, desi pare f f simplu, eu consider ca are o dificultate ridicata din cauza marshmallow-ului, eu am incercat odata sa lucrez cu el si nu mi-a iesit mare lucru – ai toata admiratia mea pentru aceste cuburi! te pup!

  2. Alisonule, draga mea…ma bucur mult ca ai raspuns provocarii. Cuburile astea de ciocolata arata intr-un mare fel. Felicitari!

    Multumesc din suflet de laude, ma onoreaza. Pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Translate »