SALATA DE DOVLEAC CU NAUT(PUMPKIN&CHICKPEA SALAD)-GUEST POST


fac un popas culinar peste ocean,pe blogul Adelinei,ea mi-a adus coconut rice ,eu ii duc prinosul toamnei,dovleacul,intr-o combinatie inedita,cu naut,stiu ca pe acesta din urma il “place” foarte mult!si fiindca ea “bloguieste”in engleza,aveti aici traducerea in romana a retetei:

SALATA CU DOVLEAC SI NAUT
-300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm,pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati,2 lingurite boia dulce de ardei (sau una dulce si una iute daca vreti),sare ,piper,2 linguri ulei de masline,
-300 grame de naut fiert,scurs de zeama,
-50 grame fulgi de migdale,prajiti putin intr-o tigaie antiaderenta,cit sa devina aurii la culoare,
-un buchetel de patrunjel pentru decor.
dupa ce am impregnat bine cu sos feliile de dovleac,le scoatem si le punem pe gratar,cca 4 minute pe fiecare parte,le lasam la racit,apoi le amestecam cu nautul.decoram cu frunze de patrunjel si fulgi de migdale si servim.
cu aceasta reteta particip la colectia de retete de aici:US Masala.
enjoy!

21 thoughts on “SALATA DE DOVLEAC CU NAUT(PUMPKIN&CHICKPEA SALAD)-GUEST POST

  1. Lia

    Inedita combinatie .Pe gustul meu.
    De culori ce sa mai zic.Incantator,
    asa cum trebuie sa fie o farfurie
    savuroasa.

    Reply
  2. aipi

    That's a wonderful looking salad..full of flavors n colors..love it!
    Thanks a lot for linking to the Bookmark event. However, please note that per the rules of this event, will appreciate if you could please put a logo and link of the event in your post.

    US Masala

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *