"sfoara-n tara" la final


dupa cum va spuneam aici,m-am inscris la jocul cu cadouri a lui yafa,propagat de furnicuta.
asa se face ca am trimis un cadouas lui nico si l-am primit pe cel de mai sus de la mariana!
multumesc,mariana,ce draguta a fost surpriza ta,simon a fost incintat peste masura de papusica cu buzunare,care deja are locul ei in bucatarie acum!spatulele de bambus sunt de neegalat in bucatarie,iar bucuresti-ul din cartile postale este superb!
eu am fost foarte incintata si de cadou si de intreaga initiativa,va multumesc tuturor,initiatorilor,raspindacilor,participantilor…ce ziceti de o reeditare la craciun?

10 comments on “"sfoara-n tara" la final”

 1. Cam in acelasi timp cu tine, am afisat si eu cadoul pe care l-am primit.
  Eram foarte curioasa daca ti-a placut?
  N-am avut nici timp suficient sa caut prea mult si am cumparat ceva in graba mare si ce mi-a iesit in drum. Probabil ca alta data, daca o sa mai fie, o sa-mi fac mai mult timp.

 2. Frumos si util cadou, iar initiativa lui Yafa si Furnicuta a fost minunata. Sunt sigura ca simon s-a bucurat de papusica utila. O dupamasa placuta iti doresc.

 3. sa stapanesti sanatoasa cadoul, sa-l folosesti cu maare placere si…poate coacem altceva pentru craciun…un cozonac ceva 🙂
  glumeam ,am o idee , dar o mai rumeg un pic,am ramas in pana de ghuma de mestecat 🙂

 4. OOo… how lovely are the gifts! Lucky you! Btw, love the chicken polenta recipe. Sounds so scrumptious! Hope you're my neighbour right now…so that I don't have to cook for at least a couple of days. haha… I'm feeling much better now.
  Hope you're having a wonderful day!Blessings, Kristy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Translate »