salata romana si radicchio (heart romaine&radicchio salad)
dat fiind ca sarbatorile-s aproape terminate(sper ca v-ati bucurat de ele alaturi de cei dragi voua!) si deja ne-am reluat activitatile de zi cu zi ,revin si eu cu postarile cu salate.astazi va prezint una din cele preparate in aceste zile,care a insotit drobul de miel(vorba vine,a avut si ficati de pasare,multe verdeturi,chiar si spanac!):
este simpla de tot,dar tare placuta papilelor!am folosit:
1 salata romana(mai bine zis doar mijlocul ei,cu frunzele mai galbene si crocante),
1 radicchio,
1 legatura de ceapa verde,
1 manunchi mic de marar,
ulei,otet,sare piper.
frunzele de salata si radicchio taiate mare sau rupte cu mina ,ceapa,mararul,se aseaza intr-un bol de salate,iar peste ele adaugam dressing-ul obtinut prin amestecarea energica a uleiului,otetului,sarii si a piperului.lasam 15-20 minute la rece si servim cu ce ne-am propus!enjoy!
wow this is gorgeous and what another piece of food art at its finest!!!!!!
Another beautiful salad. Love spinach in salads.
Foarte buna si aspectuoasa salata, iar drobul fain de tot si aspectuos, asa rotund.
Doua premii la mine pe blog pentru tine.
O zi faina si un pupic lui Iepu!
Everything looks great! I love the egg in the meatloaf and the colorful salad!
arata super, te asteapta un premiu si o provocare la mine!te pup
arata foarte bine, te asteapta un premiu si o provocare la mine!te pup
Great salad and I love that meatloaf with the egg inside!
salatele sunt o minune! mai ales acum ca a venit primavara, eu serios as manca doar salate :))
Do you have copy writer for so good articles? If so please give me contacts, because this really rocks! 🙂
…i have a copy writer!