salata de naut si ou(chickpea &egg salad)


cum simbata seara s-au anuntat musafiri,am pregatit ceva in mare graba,niste crap in crusta de fenicul ,chimen si faina de griu si o salata inspirata de pe un site australian,aceasta de fata.salata a fost pe post de aperitiv+felul l ,iar pestele pe post de fel principal.a fost bine sau nu,nu pot sa-mi dau seama,musafirii au fost multumiti si totul s-a consumat,astept si parerea vostra!
ingredientele pentru salata:
400 g naut fiert
1 castravete, curatat de coaja si seminte,taiat felii,
o ceapa rosie,taiata julien,
1 ardei kapia rosu,facut cuburi mici,
1 manunchi mic de patrunjel,
3 oua fierte tari,feliate.
optional, puteti pune si chili,dupa ce ii scoateti semintele si-l tocati marunt,1/2 ajunge ,eu am pus unul si a fost cam iute!
dressing :100 grame iaurt,4 linguri ulei de masline si sucul unei 1/2 de lamiie,sare ,piper.
legumele taiate se amesteca cu nautul si peste ele turnam dressingul ,obtinut prin omogenizarea ingredientelor enumerate.
decoram cu patrunjel verde tocat si felii de ou,dam la rece sa se intrepatrunda aromele si apoi servim!
enjoy!

21 thoughts on “salata de naut si ou(chickpea &egg salad)

  1. Elena Toma

    Ce apetisant asara! Stii ca eu sunt fan salate si stau si ma uita ea si plang… ca nu pot face? Trebuie sa ma aprovizionez cu naut si sa exclud oul (motive de dieta, nu ca nu mi-ar placea!)… De-abia astept experienta. Felicitari, Alison!

    Reply
  2. Jhonny walker

    Hi,

    This salad looks super marvelous..In fact you won't believe it I had something similar in Delhi, during my recent travels…

    I am definitely making this!

    Thanks a million for the post 🙂

    Reply
  3. nicoleta

    O idee minunata …super salata!
    Adevarat rapida si cu siguranta gustoasa…avand in vedere cu ce ai facut-o.
    Imi place mult nautul dar nu l-am preparat niciodata in felul asta ca salata…doar cu paste .
    paaaa!!

    Reply
  4. Zazuza

    stii ca nu am mancat niciodata naut? adica pribabil odata de mult in copilarie, naut prajit la scoala. musai sa incerc si eu salata asta, mai ales ca aici se gaseste naut, si inventia asta minunata e taman buna pentru primavara!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *