Blog Detail

salata de fenicul si macrou afumat (fennel and smocked mackerel salad)

07 Mar 10
Simona Haliga
one comments

reteta e inspirata de jamie oliver,el foloseste peste la gratar,eu aveam in frigider un macrou afumat care trebuia gatit cumva.si asa am dat curs acestei salate.

ingrediente:
1 bulb de fenicul,taiat f. fin ,
6-8 rosii cherry,taiate in 1/2,
1 macrou afumat,curatat de piele si facut fisii,eu l-am rupt cu mina,
sare,sucul unei lamii.
asezonam legumele cu sare si suc de lamiie,punem deasupra fisiile de peste,le stropim si pe ele cu nitel suc de lamiie,decoram cu frunzulite de fenicul ,dam la rece pentru cca 30 minute si servim!se poate folosi la asezonare si uleiul de masline,dar eu ,folosind macrou,care e suficient de gras,am renuntat.enjoy!

1 Comment

  1. Elena Toma March 7, 2010 at 11:15 am Reply

    Minunata salata, Alison! Si se potriveste, fara nici un fel de modificari, la dieta mea. Multumesc si… o duminica placuta!

Leave A Comment

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Translate »