carpaccio cu pere si sunca cruda uscata (prosciutto &pears carpaccio)
un aperitiv inspirat de martha stewart.
ingrediente:
1 para rosie,golita de seminte,taiata felii cit mai fine,
5-6 felii de sunca cruda uscata,neaosa,
30-50 ml otet balsamic rosu ,fiert la foc mic cca 10 minute,pina se ingroasa,
piper,frunze de patrunjel pentru decor.
ingrediente:
1 para rosie,golita de seminte,taiata felii cit mai fine,
5-6 felii de sunca cruda uscata,neaosa,
30-50 ml otet balsamic rosu ,fiert la foc mic cca 10 minute,pina se ingroasa,
piper,frunze de patrunjel pentru decor.
preparare:
feliile de para le asezam pe o farfurie intr-o forma cit mai estetica,iar alaturi asezam sunca,pliata nitel,incercind sa-i dam forma de trandafir,caci azi este valentine’s day ,o zi a celebrarii iubirii! am decorat cu frunzulite de patrunjel ,am presarat ceva piper proaspat risnit si am turnat sosul balsamic de jur in jur…si gata ,enjoy!:)
Hallo Domintä,
o Presentare de Millioane. Super fein. Compliment
Salutäri Jacob
super prezentare Alison..felicitari!
alison draga arata super…o idee originala cu o prezentare originala.pup
Minunata Alison.Imi place foarte tare.Felicitari.
Alison, arata minunat salata ta, acum nu-mi ramine decit sa cumpar ingredientele… Multumesc de reteta !
Super prezentare!
Prezentarea de milioane. Daca imi permiti, amindoua trebuia sa fie taiate foarte subtiri, aproape sa vezi prin ele…O seara placuta! Cami