salata mexicana cu fasole rosie
a fost o salata pe care am servit-o ca fel principal si unic:)) in acest week-end si nimeni nu s-a plins ca nu-i place sau ca i-ar fi foame inca…asa ca m-am hotarit sa va impartasesc si voua experienta noastra”mexicana”.daca am avut un neajuns ala e nu aveam rosii cherry si am folosit rosii obisnuite…gustul ,cu siguranta e mai bun cu acele mici rosioare!
ingrediente pentru 2 persoane:
400 grame fasole rosie,din conserva,clatite bine si scurse,
2 oua fierte tari,taiate sferturi,
1 avocado,taiat fin in felii,
2 rosii,taiate felii,
1 ceapa rosie ,taiata julien,
1 ardei capia,taiat julien,
1 buchetel de patrunjel,tocat,
2 linguri de ulei de masline,
sucul de la o lime,sare ,piper,un virf de cutit de boia si 1/4 lingurita de chimen.
legumele taiate se amesteca intr-un bol si peste ele turnam dressing-ul format prin mixarea uleiului de masline cu restul condimentelor,apoi amestecam usor.decoram cu feliute de avocado,ou si servim.
o salata foarte hranitoare si satioasa,o putem insoti de niste tortilla sau lipie uscata putin in cuptor.enjoy!
Looks delicious!I do most potato…
Si eu am o reteta care seamana foarte mult cu reteta ta. Pe langa toate ingredientele numite de tine am mai pus si o conserva de ton scursa bine. Eu ador fasolea rosie (kidney beans), mai putin avocado dar pt ca e asa de sanatos tot l-am pus la salata. Voi incerca reteta si fara peste.
Alison, good day! Your salad looks so delicious and refreshing. Love every bite of it! hmm..mm… Hope you're fine! Have a nice day. Cheers.
Best wishes, Kristy
Oh this is a lovely blog u have here and aint this an amazing salad with beautiful colors …amazing and lovely….great pics too!!!!
thank you ,cahide!
laura ,eu cred ca e f. buna si cu peste,noi am vrut-o fara pic de carne!
hi,kristy,thank you,best wishes too!i am fine,thanks!
vanilla…thank you so much for the visit and nice words!
Cate salate delicioase am gasit aici la tine 🙂 Foarte interesante retele ! Te pup.