salata cu naut si peste afumat(chickpea &smoked fish salad)

lipsa de timp iar m-a tinut mai departe de blogosfera ,asa ca profit de bresa ce tocmai s-a ivit pentru a fi un pic alaturi de voi si pentru a ne impartasi experientele culinare reciproc.
eu voi continua tot cu o salata,va fi subiectul meu preponderent inca ,caci asta am gatit zilnic aproape,e proaspat ,placut,plin de tot felul de arome si nu necesita mult timp.
asa ca,atunci cind fierbeti naut,nu uitati,in afara de humus mai puteti sa va delectati si cu alte salate.cum ar fi cea cu ardei copti...sau cea de fata,cu putin peste afumat.

ingrediente pentru cca 2 persoane:
200gr naut fiert si scurs de zeama,
1 salata verde,taiata grosolan sau rupta cu mina,
1 ceapa rosie,taiata julien,
1 grapefruit alb,curatat de coaja si de pielite,
1 fileu de hering afumat,
1 buchetel mic de frunze de patrunjel,tocat,
2-3 rosii ,feliate,
1 ardei kapia rosu,taiat julien,
2-3 linguri ulei de masline,
1 lingura otet balsamic alb,
sare,piper.
amestecam toate ingredientele,decoram cu feliute de hering,bucatele de grapefruit si patrunjel verde si deasupra lor turnam dressing-ul obtinut din mixarea uleiului de masline ,a otetului,a sarii si piperului,dupa care dam la rece 15-20 minute si servim:
enjoy!

5 thoughts on “salata cu naut si peste afumat(chickpea &smoked fish salad)

  1. Elena Toma

    Of, sunt in admiratie pentru atatea salate minunate! Pe aceasta nu o pot aplica la dieta, n-am voie sa combin carne (fie si peste) cu naut, orez, cartofi… Imi vine sa dau cu caciula in caini (hi, hi, hi!) cand o vad asa de apetisanta… O sa incerc insa cu cruditati si grapefruit… fara peste.
    Felicitarile mele pentru toate aceste retete si o duminica asa cum iti doresti!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *