rulouri cu somon afumat (smoked salmon rolls)

un aperitiv foarte usor de executat si cu care veti impresiona musafirii,cu siguranta.nu e chiar reteta exacta,vazuta undeva prin revista good food,dar stiu ca am memorat-o in mare si v-o prezint din amintiri…si executata asisderea.
pentru un singur rulou:
1 lipie mare;
50 de somon afumat ;
75 g brinza de vaci amestecata cu unt sau o varianta gata facuta,philadelphia…
citeva frunzulite de marar;
citeva frunzulite de ceapa verde;
o lingurita de capere murate clatite in apa rece.
pe lipie intindem crema de brinza cu o spatula,presaram apoi mararul taiat marunt si ceapa verde,caperele ,iar peste ele intindem fileul de somon,dupa care rulam cu grija,impachetam in folie alimentara si dam la rece.taiem feliute de cca 1 cm grosime,si servim.pofta buna!

11 thoughts on “rulouri cu somon afumat (smoked salmon rolls)

  1. Jacktels Kochbuch

    Hallo Domnitä,

    nu te läsa de mine inselatä. Eu nu sint drägut , am numai Intentii mari.

    Vreau sä imi asigur Optiuni la Bunätätile tale.. Cum vezi nix cu Altruism si din alea:-)))))
    numai interes…

    Cu drag jacob

    Reply
  2. yafa

    Miamiiiii, s-a pus bucatareasa preferata pe bucatarit….si eu, si eu la o bucatica.Pupici multi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *