Blog Detail

vegetables(2)

19 Sep 09
Simona Haliga
6 comments

iar legume la cuptor…nu stiu de va plac,dar eu le ador.
iata ce am folosit:1 vinata,1 dovlecel,1 ardei capia,1 rosie,1 ceapa rosie ,3-4 felii cascaval sau svaiter feliat,2-3 catei de usturoi,sare,piper,oregano si rozmarin,ulei de masline.
legumele se curata si se aseaza,felii,in straturi:vinetele,dovleceii,rosia,ardeiul.
aruncam pe ici -colo usturoi,ceapa,asezonam cu sare si piper,rozmarin si oregano dupa gust,turnam peste tot 3-4 linguri de ulei de masline si dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute,la foc maxim,acoperite cu folie.scoatem,adaugam deasupra cascavalul si lasam in cuptor 5-10 minute,cu focul inchis.

se servesc calde,alaturi de un pahar de vin…rosu!pofta buna!

6 Comments

  1. Ivy September 19, 2009 at 8:24 pm Reply

    Alison, this sounds delicious. I love eggplants and if I use a light cheese, it would still be great.

  2. Laura September 19, 2009 at 11:22 pm Reply

    This looks delicious. I love, vegetale la cuptor.
    Btw multumim pentru urari. Brandon a fost incintat…
    Hugs and kisses

  3. pegasuslegend September 19, 2009 at 11:52 pm Reply

    I love Eggplants thank you for posting!

  4. Goldielocks September 20, 2009 at 9:17 pm Reply

    Asa simple nu le-am mancat niciodata decat sub forma de ghiveci,dar daca ar fi sa ma iau dupa minunatiile astea de la tine din farfurie presupun k chiar merita mancate tot timpul

  5. yafa September 21, 2009 at 12:19 am Reply

    Mmmmmmmm,trebuie sa fie extra de bunute, mai fac si eu din cand in cand.Imaginile sunt superbe, te indeamna la ore mici sa inghiti in sec…Pupic

  6. Ghiocel07 September 22, 2009 at 9:47 pm Reply

    Ce savoare, ce miros, ce culoare! Pofta buna!

Leave A Comment

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Translate »