mic dejun de duminica


fiindca aveam chef de ceva nou pentru micul nostru dejun si fiindca in frigider aveam un bulb de fenicul,am preparat ceva delicios,inspirata fiind de SILVIA si postarea ei de aici.
ingredientele folosite de mine sunt aici:2 rosii(taiate cuburi ),1 gogosar,1 bulb de fenicul taiat pe lungime in bucati,2 oua,1 lingura capere murate clatite cu apa,3 catei de usturoi,1/2 pahar de vin alb ,ulei de masline,sare ,piper,marar,parmezan razuit .se pun cateii de usturoi striviti in uleiul incins,un minut,se adauga rosiile si gogosarul taiat si el,cuburi sau julien,se mai lasa 2 minute,apoi feniculul,caperele,vinul si acoperim cu un capac,lasam la foc potrivit cam 20 minute,condimentam cu sare si piper,dupa care adugam si cele 2 oua batute,lasam sa coaguleze apoi stingem focul.presaram deasupra marar si parmezan razuit si servim cald.
o multime de arome placute pentru o zi minunata!multumim,SILVIA!

15 thoughts on “mic dejun de duminica

  1. Jacktels Kochbuch

    Hallo Alison, Minunatä Combinatie de Elemente. Fenicul cu capere si Vin si Legume.
    Parcä icisi simt Gustul. Compliment mare . Esti o foarte experimentalä bucätäreasä. Incä o datä Compliment.
    Acuma restul Bunätätilor care le-ai fäcut pinä acuma o sä le comentez dupä ce am fäcut o Rundä pe la toate Fetele.
    Multe Salutäri Jacob

    Reply
  2. alison

    jacob,multumesc mult ca mi-ai trecut pragul,incarcat cu complimente frumoase.dar mai mult ma bucur ca esti prezent in blogosfera,unde lipsa ta era resimtita!bine ai revenit si multa sanatate!

    Reply
  3. GABRIELA MARCU

    vad ca va place mult feniculul…unde il gasiti? pt ca vad ca il folosititi frecvent eu il folosesc pt fiul meu in ceaiul impotriva colicilor, dar este granulat!aveti niste retete deosebite!felicitari!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *