zilele trecute am pregatit niste naut cu sos tomat .dar am pastrat si ceva naut simplu,fiert,pentru a reedita aceasta delicioasa reteta,expusa si aici.bineinteles ca iar nu am avut tahini,am folosit susan proaspat…
si-n graba mare ,nu am mai gratinat seminte de pin,am decorat cu boabe intregi de naut si un praf de boia dulce de ardei.am servit cu o piine din faina integrala cu mac si susan proaspat scoasa din cuptor.
calorios,declicios,iar cantitatile au fost moderate…de constiinta !

8 comments on “humus (2)”

  1. Buuun! 😉 Si sigur nu e mare paguba ca nu ai facut cu tahini!
    Eu de exemplu: prima data, am facut tot cu susan, iar apoi cu pasta de susan mi-a placut mai putin… (Si culmea e ca folosesc tahini, dar in alte combinatii il apreciez mai mult decat in humus.)
    Iar pentru constiinta ta: (doar) humusul nu reprezinta o problema pentru silueta! 😉 (IG humus=25, adica mai putin decat merele

  2. Am mancat naut, insa hummus nu am facut inca desi stiam reteta. Arata foarte tentant la tine….cine stie poate imi fac curaj sa-l incerc si eu. Pup.

  3. nik,ma bucur ca ai trecut pe la mine si ti-a placut nautul meu!cit despre indicele glicemic,chir nu-l stiu,dar il banuiesc a fi mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Translate »