sub acest titlu pretentios,o banala tarta cu fructe.doar fructele un pic mai altfel…ingredientele pentru aluat le gasiti aici ,cu specificatia ca tarta din imagine a necesitat doar cantitatile la 1/2.am folosit in locul capsunelor fix 2 smochine,taiate feliute si 1/2 de papaya,la fel,feliata.la sfirsit,of,course,preferatii mei,fulgii de migdale!a mers aproape cu totul la serviciu,unde a fost si pudrata cu zahar,dar nepozata…

pofta buna!

8 comments on “exotica”

  1. Te cred,pentru ca nici eu nu am mai incercat aceasta reteta,eu stiam de obisnuita varza calita si de cea cu orez sau taitei.
    Crede-ma e foarte buna!
    Cat despre exotica ta…arata incredibil,pacat ca aici in Romania aceste fructe sunt foarte scumpe si se gasesc mai mult uscate decat proaspete,imi imaginez ce fstin culinar poate sa reprezinte aceasta reteta.
    Felicitari!

  2. Cu ocazia asta,as mai indrazni sa te intreb cum ai reusit sa iti pui google translator pe blog,eu tot incerc de ceva timp si nu reusesc,copiez codul din pagina cu unelte,ii dau paste la mn pe blog in codul html,salvez si imi da eroare,mi-ar lacea sa am si eu unealta asta pe blog…ar ajuta mult!

  3. Waw! Ce festin delicios!!!
    Astazi am vazut si eu in piata smochine proaspete si ma gandeam cum as putea sa le folosesc mai bine…
    Am salvat reteta oricum, multumesc si sa ai un we minunat! Puuuup!

  4. Miami, ai pus si papaya pe langa, ce bunatate trebuie sa fie. Am vazut si budincuta,esti tare harnicuta.Pupicei

  5. @goldie,merci,cred ca exact asa mi-am pus si eu g-translate,poate doar e o eroare temporara…
    @dana,multumesc,a fost minunat,am servicit din greu…:))
    @yafa,da a iesit bunuta,nu pot spune ba!
    @mirela,multumesc ,sper ca si tu te-ai distrat!
    @miha,nu chiar incredibil…dar adevarat!
    @oana,nu mai e …dar mai facem!merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Translate »