tapioca pudding

este de departe ,cel mai bun pudding pe care l-am savurat vreodata…si asta,pentru ca intrind la un magazin de produse naturiste,am vazut perle de tapioca.si cum intotdeauna mi-am dorit sa gust asa ceva,imi parea ceva ultraexotic,caci citeam in copilarie povesti latino-americane si indiene,in care tapioca era des pomenita,am cumparat si eu o punga.
modul de preparare ales a fost cel de aici.simplu,rapid,exact si nemaipomenit de bun:plin de arome si savoare,cu o textura cremoasa care-ti rasfata papilele gustative.deci nu mai are rost sa scriu si eu reteta,doamna javorski a facut-o sa fie foarte bine inteleasa…eu doar va ofer niste poze si indemnul de a incerca experienta mea,avind in vedere ca tapioca e o f. importanta sursa de carbohidrati,nu contine gluten(ceea ce o recomanda pentru cei ce sufera de boala celiaca),este excelenta pentru copii > de 6 luni,in diverse meniuri cu fructe sau brinza,pe traiectul tubului digestiv intervine ca antibacterian,antiinflamator si cicatrizant,iar in combinatie cu suc de lamiie se poate aplica si extern,in infectii ale pielii.
precizez ca eu nu aveam in casa fistic fara sare pentru decor,si nici frisca , asa ca am apelat la migdale maruntite si cubulete de fructe uscate.

ENJOY!

5 thoughts on “tapioca pudding

  1. Goldielocks

    Nu,trebuie sa-ti multumesc eu Alison,tie si celorlalte super-bucatarese pentru ca ma inspirati in fiecare zi si ma ajutati in acest inceput de drum.
    Multumesc!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *