prajitura cu rodie(pomegranate cake)
desi rodia aduce beneficii consumata ca atare ,cruda,in combinatii cu salate sau chiar peste,eu am pastrat prospetimea ,dar am combinat-o in ceva ,recunosc,mai putin benefic,dar incintator pentru unele simturi…si moderatia este calea de aur,asa ca ,o bucatica mica din prajiturica mestesugita de mine nu va dauna asa mult…
nu am facut nimic deosebit,ci doar am umplut 3 blaturi de piscot( cumparate,recunosc ,eram grabita)cu frisca si seminte de rodie,dupa ce in prealabil am insiropat blaturile cu suc de rodie.
am dat la rece pina a doua zi si iata ce am savurat noi in acest week-end la munte,pe linga trufele de ciocolata ale lui miha.:)enjoy!
Super desert!
Delicioasa!…si arata superb!
XOXO
cat e de frumoasa….! am folosit rodie doar la salate insa prajutura ta m-a convins sa incerc si ceva dulce cu rodie…
Arata super, cred ca gustul a fost pe masura. Acasa la mine se maninca doar de sarbatori si le papa familionul asa grauncioare…
Ce e aia grundie mai mami? Te referi la mar de grenada? ala care e plin cu simburi si milioane de vitamine?
delicios,special si minunat desert! mai ca-mi vine sa-l trisez pe Monti…
Beautiful dish!
Alison, innebunitor arata! Doamne, da' departe-o Iasu' ! 😛
Miamiii, ce fain arata,banuiesc ca gustul e pe masura,de acum visari dulci pe mine…;)
Foarte bine arata prajiturica, delicioasa!
merci,iulia!