prajitura cu rodie(pomegranate cake)

desi rodia aduce beneficii consumata ca atare ,cruda,in combinatii cu salate sau chiar peste,eu am pastrat prospetimea ,dar am combinat-o in ceva ,recunosc,mai putin benefic,dar incintator pentru unele simturi…si moderatia este calea de aur,asa ca ,o bucatica mica din prajiturica mestesugita de mine nu va dauna asa mult…
nu am facut nimic deosebit,ci doar am umplut 3 blaturi de piscot( cumparate,recunosc ,eram grabita)cu frisca si seminte de rodie,dupa ce in prealabil am insiropat blaturile cu suc de rodie.
am dat la rece pina a doua zi si iata ce am savurat noi in acest week-end la munte,pe linga trufele de ciocolata ale lui miha.:)enjoy!

11 thoughts on “prajitura cu rodie(pomegranate cake)

  1. Oana

    cat e de frumoasa….! am folosit rodie doar la salate insa prajutura ta m-a convins sa incerc si ceva dulce cu rodie…

    Reply
  2. Daniela

    Arata super, cred ca gustul a fost pe masura. Acasa la mine se maninca doar de sarbatori si le papa familionul asa grauncioare…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *