saptamina trecuta nu am “dulciurit”absolut nimic,decit acesti biscuiti.simpli,rapizi si buni-toate atu-urile ca sa-i faceti si voi!
ingrediente:
200gr unt
100gr zahar pudra
200g faina integrala
100gr faina 650
1 ou
1 praf de copt(15 grame)
arome-vanilie
3 linguri nuca de cocos
amestecam ingredientele si din aluatul rezultat(pe care il lasam cca 30 minute in frigider) intindem o foaie cu o grosime de 0,5 cm,pe care o taiem cu forme speciale de biscuiti sau cu discul ondulat(nu stiu cum se numeste instrumentul asta-help!).

asezam biscuitii in tava neunsa,ii intepam cu furculita sa nu se umfle si ii tinem cca 25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.rezultatul:niste biscuiti aromati,fragezi ,placuti,ce mai ,s-au topit!
acestia sunt taiati cu discul ondulat,eu i-am taitat chiar in tava,la sfirsit i-am lasat sa se racesca si s-au rupt foarte usor.
iar unii  i-am taiat cu o forma speciala si pe fiecare in parte l-am asezat in tava-un pic mai multa migala,deci,fata de cei precedenti-dar si ei sunt mai scumpei si mai ondulati.
enjoy!

12 comments on “biscuiti integrali”

  1. miha,bine spus ca au fost!eu iau faina integrala de la magazinele cu profil naturist sau chiar de la FLUX,au acolo un stand cu de toate.

  2. Hi ALison, it looks so good, i wish i could understand the ingredients. lovely blog, i love the pictures on your recent post everything looks stunning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
Translate »