so…legume la cuptor,in luna lui cuptor,dar specific :procesul tehnologic a avut loc seara,dupa orele 21…
ingrediente:dovlecei,zuchinni,vinete,rosii,usturoi,ceapa,cimbru ,sare,piper , ulei de masline si parmezan.cantitatile le-am ales aleatoriu:2 dovlecei,1 zuchinni,2 vinete,6 rosii mari,3 cepe potrivite,2 capatine mici de usturoi,200 grame parmezan,150 ml ulei de masline.
am asezat legumele in straturi,taindu-le rondele:dovlecei,zuchinni,rosii,vinete.ceapa ,usturoiul si crengutele de cimbru printre ele si bineinteles sare , piper.
apoi am turnat uleiul de masline peste ele,am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit,pentru 40 minute,la foc mare.am scos tava,am descoperit si am presarat parmezanul ras,dupa care am dat la cuptor iar pentru 10 minute.au mers excelent cu fileuri de piept de pui tras in ulei,la foc mare,rumene si suculente!enjoy!

4 comments on “vegetables…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Translate »