parfait cu dulceata de zmeura

am purces sa prepar acest parfait pentru ca micutului meu se pare ca-i place inghetata…vrea zilnic,si atunci am decis ca ar trebui sa execut in casa acest desert…efectul nu a fost cel scontat,s-a bucurat…dar nu pot sa spun ca l-a si savurat. a papat,dar nu cu incintarea si viteza pe care le avea cind inghitea E-uri…:))) nu-i nimic,noi l-am savurat,impreuna cu bunicii si a fost un desert care a ajuns citeva zile bune…

ingrediente:

400ml frisca batuta
200grame dulceata de zmeura
150 grame zahar brun
2 albusuri de ou

mai intii am batut frisca si am dat la rece…apoi am pus zaharul ,amestecat cu 100ml apa rece la fiert,cind a a juns la punctul de fierbere am mai lasat 3-4 minute,iar siropul fierbinte l-am turnat in fir subtire peste cele 2 albusuri batute cu un praf de sare.am tot mixat asa pina cind s-a racit toata compozitia.apoi am amestecat cu frisca si cu dulceata de zmeura.dupa care am repartizat in boluri si cornete si am lasat in congelator pina a doua zi .enjoy!

11 comments on “parfait cu dulceata de zmeura”

  1. Wauuu,super arata!!!Salivez si eu langa monitor,:)…nu stiu de ce ,dar eu nu ma invrednicesc sa fac inghetata,:)…pare asa de buna la tine,hmmmm!!
    Pupici si spor la bucatarit!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company
Translate »