am vazut acest tort pe blogul lui leo flori (acolo gasiti si reteta detaliata!),cu o reteta preluata de la medena.
cum simbata am facut o vizita mamei mele,am incropit repede acest tortulet,folosind rolls cakes umplute cu gem sau ciocolata cumparate din comert.mde,lipsa de timp si …nevoia de E-uri…in afara de acestea ,ce constituie blatul ,mai avem nevoie doar de budinca de vanilie,frisca si fructe.evident toate pot fi gatite in casa,mi-am si propus asta pentru o zi cu ceva timp liber.este un tort versatil,putem sa-l facem cu diferite budinci,fructe,decoruri.
etape intermediare nu am ,am depozitat pozele in “c” si am avut surpriza “placuta “a unei defectiuni la calculator,ce a necesitat reinstalarea programului w.,asa ca ,pe apa simbetei s-au dus,multe ,multe…
multumesc,leo flori!

12 comments on “medena’s cake(via leo flori)”

  1. multumesc ,Flori!da,ne-a placut mult!esti in asentimentul sotului meu,si el a spus la fel despre feliuta…care e de fapt un minitort!

  2. Uau, ce bine arata si ce pofta mi-ai facut… Vreau si eu o feliuta, dar sigur nu mai este. Felicitari, arata minunat si tortul si pozele !

  3. Eu iti doresc un simplu lucru.

    Sa nu fii niciodata modesta pt creatiile culinare care sint dovada pasiunii tale facute cu dragoste pt cei dragi sau chiar pt cei care sint doar aproape de inima ta.

    Eu te admir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Translate »