tort "ring of passion’"
miine e ziua lui,ziua dorului…pentru el am mestesugit acest tortulet pe care l-am denumit…cum mi-a venit in minte prima oara cind m-am uitat la el:capsunele cu forma lor de flacara -flacara pasiunii,pe care ne-o dorim nestinsa,forma de inel(blatul fiind realizat in forma de guguluf),mi-au revelat denumirea de “ring of passion“.
poze pe etape nu am ,dar el este la indemina oricarui incepator in ale tort-aritului:un blat de pandispan din 6 oua,in care am adaugat si ceva fructe confiate(pe care le-am hidratat cu putin suc de portocale).
blatul taiat in doua,insiropat cu apa+zahar,se umple cu crema ganache(250 ml frisca lichida+1 ciocolata de 200gr cu 50%cacao, rupta in bucatele se pun la foc mic si se amesteca continuu pina la dizolvarea completa a ciocolatei,dupa care se da la rece;cind crema se intareste(cam 2- 3 ore) se mixeaza bine si se mai adauga progresiv 4 linguri de frisca batuta pt. a-i da o consistenta mai spumoasa).
se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu capsune.
La multi ani, sotului tau, Alison ! Sa fiti fericiti, sa aveti o viata lunga si plina de bucurii si sarbatori pascale linistite !
La multi ani sotului tau! Multa sanatate si numai bine!
daniela,multumesc!si voua ,tot binele din lume si un paste cu pace si sanatate!
miha,iti multumesc!va pup dulce si un paste fericit!
Oau Alison ce bine arata, buna revelatia asta!
La multi ani sotului, sanatate si bucurii alaturi de tine si Simon!
multumesc oana,de aprecieri si de urari,esti tare draguta!
La multi ani sotului ,draga Alison!
Multa fericire si multe bucurii sa aveti!
lissa, multumesc f. mult,esti o dulce!pupici!