reteta de focaccia care m-a inspirat (si ispitit din cale-afara datorita unei prezentari de exceptie)am vazut-o postata pe culinar,unde maya are deschis un subiect “focaccia umpluta a la maya”. aici insa s-a concretizat “tentatia” mea,molipsind si pe altii,endemic as putea spune…asa au inceput diverse experimente de focaccia ,care mai de care,simple ,umplute…oricum toate minunate!
asa ca in acest post nu voi mai pune reteta,pentru care puteti apela cu incredere la link-urile scrise mai sus, ci doar focaccia mea din aceasta seara,pregatita pentru o mica drumetie pe care ne-am programat-o pentru miine.am facut o focaccia umpluta:
cu putin cascaval,ardei rosu,masline,salam,apoi am pus”capacul” si l-am presarat cu ierburi uscate(mult rozmarin) si ceva rosioare:

si am dat-o la cuptor ,la foc potrivit in jur de 45 de minute,dupa care am inceput sa salivez:

am si scos-o din forma,la racit:


eu inca nu ma ating,trebuie sa rezist …pina miine!

8 comments on “focaccia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Translate »